Συνάντηση της Co-Fund με τον Συνεταιρισμό «Συν Άλλοις»

Την περασμένη Τετάρτη συναντηθήκαμε με τον Αστικό Προμηθευτικό Συνεταιρισμό «Συν Άλλοις», το δεύτερο εγχείρημα που χρηματοδότησε η Co-Fund, στα πλαίσια του τρέχοντος χρηματοδοτικού κύκλου.

Με την ομάδα του Συν Άλλοις κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση για την φετινή πορεία του εγχειρήματος, σε συνδυασμό με τις διεθνείς και εγχώριες οικονομικές τάσεις και τους παράγοντες που επηρεάζουν το δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο καφέ με τις κοινότητες των Ζαπατίστας στο Μεξικό. Κατόπιν, συζητήσαμε πιθανούς τρόπους ώστε η στήριξη της Co-Fund προς το Συν Άλλοις να έχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα τόσο κατά τη φετινή σεζόν όσο και στα πλαίσια της μελλοντικής μας συνεργασίας.

Επίσης, δεχτήκαμε την εκτίμηση της ομάδας για την επίδραση της στήριξης της Co-Fund στο Συν Άλλοις, ενώ συζητήσαμε και το περίγραμμα του σχεδιασμού μας για τους μήνες που ακολουθούν μέχρι την επόμενη χρηματοδοτική πρόσκληση.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η συναντίληψη μας για τη σχέση συνεργασίας και αλληλεγγύης που μας συνδέει. Άλλη μια συνεργασία, για την οποία αισθανόμαστε περήφανοι, συνεχίζει με το βλέμμα στο μέλλον!

Κοινοποιήστε Το

Αντιγράψτε Το Link

Αντιγραφή