Οικονομικός Απολογισμός 2023

Δημοσιεύουμε τον οικονομικό απολογισμό της Co-Fund για το 2023, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, με σκοπό τη διασφάλιση της διαφάνειας κατά τη λειτουργία του εγχειρήματος.

Το 2023 ήταν άλλη μια χρονιά σταθμός για την Co-Fund, καθώς προχωρήσαμε σε τρεις νέες χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 14.000 ευρώ, μεγέθους σχεδόν τριπλάσιου συγκριτικά με τις χρηματοδοτήσεις του 2022. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η επιστροφή της χρηματοδότησης που εκκρεμούσε από το 2022, με τρόπο που διευκόλυνε τη βιωσιμότητα του χρηματοδοτούμενου εγχειρήματος.

Αντίθετα, στον τομέα των εσόδων η αύξηση ήταν οριακή σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Γεγονός που αντανακλά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώνει ο πληθωρισμός για την εργαζόμενη πλειοψηφία της κοινωνίας στην οποία απευθυνόμαστε. Παρόλα αυτά, το ακαθάριστο αποτέλεσμα του 2023 πρόκειται να ενισχύσει περαιτέρω τη χρηματοδοτική ικανότητα της Co-Fund για το νέο έτος.

Για άλλη μια χρονιά, η αλληλεγγύη των μελών της κοινότητας έδειξε τη δύναμή της. Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε αυτή η δύναμη να φτάσει ακόμα πιο μακριά!

Ισολογισμός 2023

Photo by Micheile Henderson on Unsplash

Κοινοποιήστε Το

Αντιγράψτε Το Link

Αντιγραφή